Klanten van Mart Cargo

Gewaardeerde partners

Logo_Pintxo.png

El Pintxo

Grand Cafe, Calpe, Costa Blanca

Gelegen op een steenworp afstand van het La Fossa strand kunt u genieten van een hapje en een drankje bij Grand Café El Pintxo in Calpe. Van de lekkerste pintxos tot een heerlijke tomatensoep, bij ons is alles net even anders. Geniet van een ontbijt, lunch en diner of kom voor een borrel met hapjes en neem plaats op ons ruime terras. Wij bieden kwalitatief lekker eten voor een lage prijs. Op zoek naar gezelligheid in Calpe? Kom dan naar El Pintxo.

Logo_CostaBlanca.jpg

Costablanca Supermercados

L' Alfaz del Pi, Costa Blanca

Costablanca Supermarkets began in 1988 as an import food specialists from Escandinavian countries. Bur now we are specialist in products from Norway, Sweden, Holland, Germany, Denmark, Belgium, United Kingdom and Russia.

brouwhoeve_logo_web.png

Brouwhoeve

Bierbrouwerij

Ambachtelijke Bier Brouwerij in Ridderkerk en Benissa
Onder de Spaanse zon, midden tussen de uitgestrekte groene heuvels aan de rand van natuurgebieden bevindt zich deze ambachtelijke bierbrouwerij in Benissa op de route van Benissa naar Teulada aan de Costa Blanca Noord. Waar vroeger de geiten liepen, glanzen nu de roestvrijstalen brouwketels. Het hart van een brouwerij waar bijzonder bier zijn oorsprong vindt. Alles wat we maken doen we met liefde en passie, dat doen we nu en in de toekomst maken we nog meer belachelijk lekkere dingen.

Logo_Cocina_Esquina.png

La Cocina Esquina

Fine Dining Restaurant

Always delicious, fresh and locally sourced food from the La Cocina Esquina team!